18 jun 2016

Gratis Workshop Thuiszorg

Een fijne en goede samenwerking met thuiszorgteams is voor VIEK Ergotherapie erg belangrijk. Wij bieden ter kennismaking een gratis workshop aan en willen zo laten zien wat wij te bieden hebben. Natuurlijk hopen we op een toekomstige samenwerking. Verschillende thuiszorgteams zijn u al voor gegaan. 

Een multidisciplinaire samenwerking is erg belangrijk, zeker in deze tijd. De zorg die thuis aan cliënten wordt geboden is op dit moment aan veranderingen onderhevig. Er wordt van cliënten meer zelfstandigheid verwacht en zij moeten langer thuis blijven wonen. De doelgroep in de thuissituatie wordt complexer en de zorgzwaarte voor u als zorgmedewerker groter, terwijl er vaak minder zorg ingezet kan worden. Kortom er wordt meer van u verwacht.  Vanuit onze ervaring zien wij hoe belangrijk het is om met elkaar samen te werken. Indien nodig kunnen wij u adviseren rondom de zorg van een cliënt. 

Ter kennismaking met uw thuiszorgteam bieden wij een gratis workshop naar keuze aan van anderhalf uur voor max.20 deelnemers op uw locatie.

U kunt hiervoor kiezen uit de volgende workshops.

- Steunkousen: hulpmiddelen en werkhouding
- PDL en benadering (Passiviteiten Dagelijks Leven)
- Transfers tijdens ADL zorg
- Eductie ziektebeeld (naar keuze) en dagelijks handelen

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, laat dan een berichtje achter op onze website www.viekergotherapie.nl of mail naar info@viekergotherapie.nl

Wij hopen binnenkort met u kennis te maken!

Groeten Anje en Nicole
VIEK Ergotherapie

 

i q d

Deel dit bericht via: