17 apr 2020

Fysiotherapie Wijnhoven Gierman stelt zich voor

Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman is ruim 20 jaar een betrouwbaar begrip in de gemeente Over-Betuwe. Sinds 2019 zijn wij ook te vinden in Dodewaard. Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met elf fysiotherapeuten. Binnen ons team hebben we verschillende specialisaties binnen de domeinen manuele therapie, neurologie, oncologie, bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en geriatrie fysiotherapie. Daarbij worden de fysiotherapeuten ondersteund door het secretariaat. Samen staan we voor hoge kwaliteit, deskundigheid, professionaliteit, betrouwbaarheid en gastvrijheid.

Mensen begeleiden in het optimaliseren van het houdings- en bewegingsapparaat is ons doel. Hierbij staan samenwerking met de patiënt, de collega’s en andere disciplines centraal om tot optimaal resultaat te komen. Het aannemen van een begeleidende rol betekent dat deze samenwerking van essentieel belang is. De patiënt komt met een hulpvraag waarvoor hij of zij zelf mede verantwoordelijk is. Wij scheppen daarin de voorwaarden binnen ons domein als fysiotherapeut om de gestelde doelen te behalen.

Het houdings- en bewegingsapparaat is een heel breed begrip. U kunt denken aan klachten gewricht, spier of pees gerelateerd. Klachten gerelateerd aan werk, sport of binnen uw dagelijkse handelingen in huis. Doordat we meerdere specialisaties hebben binnen ons team kunt u voor een breed scala aan klachten bij ons terecht.

Samenwerkingen met andere disciplines wordt tegenwoordig steeds gemakkelijker. Dit gaat uiteraard allemaal met de toestemming van de patiënt. De technologische mogelijkheden bieden ons steeds meer mogelijkheden om beter in contact te komen met de betrokken disciplines. Daarbij zijn wij nauw betrokken bij netwerken in de regio.

Fysiotherapie Wijnhoven Gierman is gevestigd in Valburg, Herveld en Dodewaard. We zijn bereikbaar op 0488-431002 van maandag tot en met vrijdag van 9:00-12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur. Daarbij zijn we te bereiken per mail op:

valburg@wijnhoven-gierman.nl

herveld@wijnhoven-gierman.nl.

Vind u het leuk om ons te volgen dan zijn wij te vinden op Facebook.

Fysiotherapie en Manuele Therapie Wijnhoven-Gierman

i q d

Deel dit bericht via: