20 jan 2016

VIEK Ergotherapie gaat van start!

Wij zijn Anje Korsten en Nicole Tebarts, trotse eigenaars van VIEK Ergotherapie. Na een lange voorbereiding zijn we er klaar voor, onze praktijk opent haar ‘deuren’ in omgeving Elst, Velp en Nijmegen.

Het idee om een eigen ergotherapiepraktijk op te starten is geboren in februari 2015 met een simpel facebookberichtje naar elkaar. In 2009 waren wij collega’s en spraken wel eens de wens naar elkaar uit om een eigen praktijk te beginnen. We waren van mening dat wij dit ook erg goed samen zouden kunnen, aangezien we dezelfde zorgvisie delen en werkdrive hebben.  Nu zes jaar later is die wens werkelijkheid geworden.

Wij hebben jarenlange ervaring in het behandelen, begeleiden en adviseren van cliënten, mantelzorgers en zorgprofessionals. We vinden ons vakgebied enorm interessant en uitdagend, waarbij het bieden van kwalitatieve zorg en aandacht voor de mens voorop staat.

Vanaf vandaag is VIEK Ergotherapie ook online te vinden, we zijn erg blij met onze website, met dank aan SWif Webdesign. De website staat boordevol informatie. Bijvoorbeeld over wat ergotherapie inhoudt, wanneer, hoe en waar u bij ons terecht kunt. Wij nodigen u dan ook uit om onze website te bekijken!

Wij zijn enorm enthousiast om van onze praktijk VIEK Ergotherapie een succes te maken!

i q d

Deel dit bericht via: